skip to Main Content

Een voordelig alternatief

Rookt u, maar bent u van plan om te minderen of te stoppen? Dan kunt u het beste een e-sigaret kopen. Waarschijnlijk is dit niet de eerste keer dat u hoort dat u een e-sigaret kopen moet. Maar heeft u wel goed gelet op de voordelen die een e-sigaret biedt? U kunt tegenwoordig gemakkelijk een e-sigaret kopen en u zult er zeker geen spijt van krijgen.

E-smoker

Een e-sigaret werkt namelijk zonder tabak en er wordt ook niets verbrandt. Daardoor komt er geen koolmonoxide en teer in uw longen terecht en is het beter voor de gezondheid van uzelf en anderen rondom u. Ook is het een stuk goedkoper dan tabak kopen en kunt u verschillende smaken en sterkten kiezen. Dus overweeg het eens de volgende keer dat u sigaretten wilt kopen.

Waar moet u op letten bij uw aankoop?

Het is verstandig om uzelf enigszins in te lezen voordat u een. Zo leert u bijvoorbeeld waar u op moet letten bij het kopen. Allereerst moet u natuurlijk weten wat de verschillende mogelijkheden zijn en welke u het fijnst vindt. Zo zijn er atomizers en cartomizers en ligt het aan uw persoonlijke voorkeur welke u het fijnste vindt. Ook moet u even opletten of u de sigaret gevuld wilt kopen of dat u deze later zelf liever vult met vloeistof. Bij uw eerste e-sigaret is het waarschijnlijk makkelijker om een gevulde te kopen. Als u een e-sigaret kopen gaat, bedenk dan dat een e-sigaret uit verschillende onderdelen bestaat. Ieder exemplaar beschikt over een batterij waar de elektriciteit vandaan komt, een vulling waar de vloeistof inzit en een verdamper waar deze vloeistof in inhaleerbare damp wordt omgezet. Bij een atomizer zijn deze delen allemaal gescheiden, terwijl bij een cartomizer de vulling en de verdamper allebei in hetzelfde deel zitten. Daarom is de atomizer beter voor hergebruik en een cartomizer beter voor als u slecht af en toe wenst te roken en graag de smaak of de sterkte afwisselt. Denk hieraan wanneer u een e-sigaret kopen wilt.

Meer informatie

De e-sigaret is tegenwoordig bijna overal verkrijgbaar. Vrijwel alle tabakspeciaalzaken verkopen ze en op het internet kunt u op verschillende websites een e-sigaret kopen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over waar u een e-sigaret kopen kunt. Als u een e-sigaret gaat kopen, kijk dan ook even naar de nicotine. Er zijn namelijk een aantal varianten van de vloeistof in de elektrische sigaret met verschillende sterkten. Dit loopt van 6 mg tot 54 mg nicotine. Er bestaan echter ook vullingen die geen nicotine bevatten. U kunt dus ook een e-sigaret kopen als u wilt stoppen met roken.

Vaporizer vloeistof

U kunt dan langzaam de hoeveelheid nicotine verlagen totdat u overstapt op nicotinevrij of zelfs helemaal stopt met roken. Bovendien is elektrisch roken vele malen gezonder voor u en uw omgeving en valt het technisch gezien niet onder het rookverbod aangezien u geen tabak verbrandt. Veel rokers die niet eens van plan waren om te stoppen met roken zijn overgestapt naar elektrisch roken nadat ze het eenmaal geprobeerd hadden. Dus probeer het ook een keer en kijk eens online om een elektrische sigaret te kopen.

Back To Top